söndag 13 december 2015

Back kamera / Reversing camera

Att jag skulle montera en backkamera på Californian har inte varit ett självklart val. Det som varit det största hindret är cykelhållarens placering. Den modellen som jag använt har fungerat bra och har varit monterad på bakluckan. Men det blev lite problem när jag även lastade kajaken på taket, så nu ska jag använda en dragkroks monterad cykelhållare. En nackdel med att använda en sådan är att backcensorerna inte kommer att vara aktiva så jag känner nu ett behov av en kamera. 
Jag har beställt en liten kamera med 3,5" skärm. Kameran har jag tänkt placera på en spoiler som jag monterar på bakluckan. Anslutningskabel mellan kameran och skärmen hoppas jag kunna lägga i mellan karossen och det uppfällbara taket för en förhållandevis enkel installation. 

That I would mount a rear view camera on the Californian has not been an obvious choice. What has been the biggest obstacle is the bicycle holder placement. The model that I used worked well and has been mounted on the tailgate. But there was a little problem when I even loaded the kayak on the roof, so now komer I will use a towbar mounted bike carrier. A disadvantage of using such is to reverse the censors will not be active so I now feel a need for a camera.

I ordered a small camera with a 3.5 "screen. The camera I intend to place on a spoiler which I mount on the tailgate. Connection cable between camera and monitor, I hope to put in between the body and the retractable roof for a relatively simple installation.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar